ACTIUNE - FILME ONLINE - Online
Acasă » Fişiere » ACTIUNE

Intrări în categorie: 129
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 ... 12 13 »

Sortează după: Data · Denumire · Rating · Comentarii · Descărcări · Vizualizări
Actiune, Filme Online, Horror, Sf

După o ploaie de meteoriți care lovește Los Angeles,un fum toxic este eliberat pe raza orașului care ii face pe oameni să se schimbe fizic și să devină violentii. Un grup mic de supraviețuitori intenționează să părăsească orașul de la poziția până la coasta.
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
http://Turner Clay
Distribuția:
http://Turner Clay
Vizualizări: 52   Comentarii: 0

Situat în viitorul apropiat, când organe artificiale pot fi cumpărate pe credit, se învârte în jurul unui om care se luptă să facă plățile pentru o inimă care a cumpărato. Prin urmare, acesta trebuie să fugă înainte ca recuperatorul sa il gaseasca..

Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
http://Miguel Sapochnik
Distribuția:
http://Actiune, Crima, Sf
Vizualizări: 93   Comentarii: 0
Bazat pe o poveste adevarata a Războiului Civil American, care a culminat în bătălia de la New Market,in mai 1864. Un grup de cadeți adolescenti protejati de război al Institutul Militar Virginia trebuie să se confrunte cu ororile unei lumi adult atunci când sunt chemati să apere Valea Shenandoah. Lăsând în urmă tinerețea lor.
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://Actiune, Drama, Filme Online, Razboi
Vizualizări: 113   Comentarii: 0
The Equalizer este un film actiune crima thriller 2014 ,regizat de Antoine Fuqua. Un om crede că și-a lasat trecutul misterios în spatele și sa dedicat pentru a începe o viață nouă, linistita. Dar când întâlnește o fată tânără sub controlul gangsterilor rusi ultra-violenti, el nu poate sta cu mâinile în sân – trebuie să o ajute.
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://videomega.tv/cdn.php?ref=Q19IJSL3L11L3LSJI91Q&width=640&height=360" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>
Vizualizări: 53   Comentarii: 0
Un tânăr avocat are de aparat un caz penal se luptă cu un caz de omucidere, așa cum apare în momentul în care mulțimea se implică, iar el își dă seama repede că, pentru a se și clientul său ține în viață, el trebuie să lucreze în afara legii.
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://<iframe src="http://hqq.tv/player/embed_player.php?vid=7A996UXRB24D&autoplay=no"
Vizualizări: 54   Comentarii: 0
Un nou drog se raspandeste cu repeziciune in orasul crimei – Detroit, provocand un lant de asasinate. Proportiile inimaginabile ale violentelor ii determina pe creatorii primului Robocop (Peter Weller) sa se intoarca in laborator pentru a crea o versiune superioara a acestuia: Robocop 2 – mult mai puternic decat predecesorul sau si, ca urmare, potrivit sa rezolve situatia care pare sa scape de sub control. Din nefericire, ceva nu iese cum a fost planuit iar Robocop o ia razna. Robocop original va trebui acum sa se bata nu numai cu raul care a coborat in strazile Detroitului ci si cu fratele sau cuprins de nebunie
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://api.video.mail.ru/videos/embed/mail/boxvio/_myvideo/1103.html" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""
Vizualizări: 896   Comentarii: 0
Intr-o dimineata, la Seattle, cinci barbati mascati intra cu forta intr-o banca si ii iau ostateci pe angajati si pe clienti. Cand vine politia la fata locului si inchide cartierul, Lorenz, seful gastii, cere sa vorbeasca numai cu un singur om: inspectorul Quentin Conners, recent suspendat din functie. Conners accepta sa-si reia slujba, desi nu isi doreste asta, iar acum trebuie sa faca echipa cu un tinerel debutant, inspectorul Dekker…
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://api.video.mail.ru/videos/embed/mail/boxvio/_myvideo/1093.html" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""
Vizualizări: 908   Comentarii: 0
Unlike the vast majority of Polish films, ‘The closed circuit’ was financed privately, without any government funding. The director, Ryszard Bugajski, also directed the 1982 film, ‘Interrogation’, which was banned by the then Communist regime, with Bugajski forced to emigrate abroad. Actori : Janusz Gajos, Kazimierz Kaczor, Wojciech Zoladkowicz
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://api.video.mail.ru/videos/embed/mail/boxvio/_myvideo/1091.html" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen=""
Vizualizări: 585   Comentarii: 0
Once again, Kham’s pet elephant has been abducted and he must fight anyone in his way to find him. Actori : JeeJa Yanin, Petchtai Wongkamlao, Tony Jaa
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://api.video.mail.ru/videos/embed/mail/boxvio/_myvideo/1071.html" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""
Vizualizări: 244   Comentarii: 0
Raze este un film de actiune ,horror 2013 ,scris si regizat de Josh C. Waller.O femeie tânără Sabrina, este răpita intr-un mod misterios, ea se trezeste într-o incapere subterană si cu alte cincizeci de femei, forțata să se lupte pentru amuzamentul spectatorilor nevăzuti . Fiecare dintre acești războinici rataciti are ceva de pierdut, ci doar unul va rămâne in viata , atunci când jocul se termina . Violent și neobosit , Raze este estetic un joc video pentru cele mai adânci și mai întunecate locuri..
Anul:
Genul:
ACTIUNE
Regia:
Distribuția:
http://api.video.mail.ru/videos/embed/mail/best_movies/_myvideo/4018.html" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""
Vizualizări: 376   Comentarii: 0

Cele mai tari filme

Ascunde/Deschide

radio

Autentificare

Meniu site

distribuie si tu

da un like

promovare sitetop 90RO2.ro - Promovare si statistici webTOP-RO - Top siteuri din RomaniaTOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astaziMegapedia Director Inscrie-te in TOP ! Display Pagerankdirector web gratuit LinkPro - Director Web Bloguri, Bloggeri si Cititori Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets